EJY  »  Toimintaa & tukea  »  Kohti työelämää

Kohti työelämää

EJY:llä on pitkä ja monipuolinen kokemus työnhakuun ja  työntekoon liittyvästä  toiminnasta. 

Työpaikan hankinta ja paluu työelämään voi joskus kestää pidempään, kun on itse ajatellut. Reitti työelämään voi kulkea myös työharjoittelun tai palkkatukityön kautta. Myös osallistuminen vapaaehtoistoimintaan voi auttaa työpaikan hankinnassa. Iloinen mieli, oman hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja ruokavalion avulla ja kielitaidon vahvistaminen antavat voimia työnhankintaan ja työelämässä jaksamiseen.

Iloa arkeen – toiminta ryhmät  on suunnattu työelämän ulkopuolella oleville maahanmuuttajanaisille, sekä korkeastikoulutetuille työnhakijoille.  Ryhmissä keskitytään arjen hyvinvoinnin lisäämiseen kulttuurin, taiteen ja liikunnan voimin. Ryhmät myös vierailevat useissa eri  paikoissa.

Avain työhön – projekti tukee ja auttaa kohderyhmään kuuluvia työnhakija- asiakkaita löytämään yksilöllisiä ja tuettuja polkuja kohti avoimia työmarkkinoita.
Projektin asiakaskohderyhmänä ovat pitkään työttömänä olleet, maahanmuuttajat, osatyökykyiset ja yleisimmin vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevat työnhakijat.

Johanna Laine
projektipäällikkö
Iloa arkeen
+358 (0)50 359 6919 etunimi.sukunimi(@)ejy.fi

Aura Tarjanne
hankeohjaaja
Iloa arkeen
+358(0)50 340 3663
etunimi.sukunimi(@)ejy.fi

Jukka Rosenblad 
projektipäällikkö
Avain työhön
+358 (0)50 520 9860
etunimi.sukunimi(@)ejy.fi

Olli Ohvo
hankeohjaaja
Avain työhön
+358 (0)50 475 5108
etunimi.sukunimi(@)ejy.fi