EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  EJY RY: N ILOA ARKEEN -HANKE ETSII HANKEOHJAAJAA

EJY RY: N ILOA ARKEEN -HANKE ETSII HANKEOHJAAJAA

EJY ry:ssä Espoossa on avoinna hanketyöntekijä/ohjaajan määräaikainen työsuhde Iloa arkeen-hankkeessa. Hanke on osa Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) vuosina 2017-2020 rahoittaman Suomi 100-avustusohjelman Toimintakyky kuntoon -kokonaisuutta.

Hanke vahvistaa pitkään työttömänä olleiden espoolaisten hyvinvointia sekä työ- ja toimintakykyä edistämällä kohderyhmän kykyä toimia arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Kohderyhmiä on kaksi: työelämästä poissaolevat korkeasti koulutetut henkilöt ja vähän suomea puhuvat maahanmuuttajanaiset.

Hankkeen innostavalla ja osallistavalla ryhmätoiminnalla vahvistetaan ryhmäläisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, työelämävalmiuksia ja itsetuntoa. Lisätään liikuntaa, edistetään terveellistä elämäntapaa, sekä tarjotaan taiteen ja kulttuurin tuottamia elämyksiä ja mahdollisuuksia itsetutkiskeluun työelämään pääsyn mahdollistamiseksi. Ryhmätoimintaa rakennetaan ryhmäläisten toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Vertaistuki ja dialogisuus tukevat voimaantumista. Hankkeessa arvioidaan yksilöllisesti ryhmäläisten toimintakyvyn vahvistumista.

Tehtävät:

  • Hankkeen toiminnan suunnittelu sekä toteutus yhdessä työparin ja yhteistyökumppanien kanssa.
  • Elämänhallintaa ja osallistumismahdollisuuksia vahvistavien hyvinvointiryhmien suunnittelu ja koordinointi.
  • Hanketyöntekijän/ohjaajan vastuulle kuuluu erityisesti monipuolisen liikunnan ja hyvinvointiaiheiden ohjaaminen sekä ryhmäläisten toimintakyvyn arviointi ja tavoitteellinen yksilöohjaus.
  • Osallistuminen hankkeen suunnitteluun, seurantaan sekä toimintamallin kehittämiseen ja juurruttamiseen. Osallistuminen Toimintakyky kuntoon -verkoston seminaareihin ja tapahtumiin.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista ja asennetta!

-terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen liittyvä vähintään alemman korkeakouluasteen tutkinto (esim. kuntoutus, toimintaterapia)

– kokemusta liikunnallisten ja arjenhallintaa tukevien ryhmätoimintojen
suunnittelusta ja vetämisestä
–osaamista toimintakyvyn tukemisesta ja sen arvioinnista ja mielenterveyden problematiikasta
–osaamista osallisuutta vahvistavista ja voimauttavista luovista ja toiminnallisista menetelmistä
– hyvät kohtaamis- ja koordinointitaidot

– Olet kehittämiskykyinen tiimityöskentelijä, joka osaa heittäytyä, innostua ja innostaa
– Omaksut nopeasti uusia asioita ja olet joustava
–Siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia ja paikoin nopeatahtista hanketyötä.

Eduksi katsomme
– ymmärrystä työllistymisen haasteista ja hankkeen kohderyhmistä
– kokemuksen hankkeiden ohjaus- ja kehittämistyöstä, sekä toimintamallien jalkauttamisesta

­–kuntoutusosaamisen ja Espoon palvelujärjestelmän tuntemisen

– järjestökentän tuntemuksen
– sosiaalisen median ja tietotekniikan tuntemuksen
–selkokieliosaamisen

Tarjoamme sinulle

EJY ry:ssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Kyseessä on määräaikainen työsuhde ja edellyttää Sosiaali- ja terveysministeriön vahvistamaa avustuspäätöstä. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.
Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 12.12. klo 15.00 mennessä EJY ry:n toiminnanjohtaja Marja Manniselle  marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään viikoilla 50 ja 51.

Haluaisitko kuulla lisää? Tiedusteluihin vastaa projektipäällikkö Johanna Laine
p. 050 359 69 19 ke 5.12. klo 8-10.

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi