EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Indcare Oy etsii palvelupäälikköä

Indcare Oy etsii palvelupäälikköä

TYÖPAIKKAILMOITUS

Palvelupäällikkö

Indcare Oy hakee palvelupäällikköä vastaamaan lapsiperheiden asumisen tuen palveluista. Haettavalla henkilöllä tulee olla sosiaaliammattihenkilöstä annetun lain § 8 (817/2015) mukainen pätevyys. Vähintään kolmen vuoden mittainen esimiestyön kokemus lapsiperheiden asumisen tukipalveluista, sekä vähintään kolmen vuoden mittainen työkokemus erityisen tuen tarpeessa olevien lapsiperheiden kanssa.

Tehtävään etsitään henkilöä, jolla on aito halu olla mukana kehittämässä palveluita, jotka tukevat ihmisiä vaikeissa elämäntilanteissa.

Tehtävät

Palvelupäällikkö vastaa:
– lapsiperheiden asunnottomuustyön suunnittelusta ja organisoinnista
– asiakastyön käytäntöjen ja palvelualueen toimintamallien kehittämisestä
– palvelutiimin esimiestehtävistä
– palvelualueen kasvusta ja kannattavuudesta

Palvelupäällikkö osallistuu myös asiakastyön tekemiseen.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista

  • Sinulla on kokemusta asunnottomuustyöstä ja lapsiperheiden erityisen tuen tarpeista, sekä niiden johtamisesta.
  • Sinulla on hyvät valmiudet sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämiseen työssäsi.
  • Itsenäinen työote sekä halua ja taitoa toiminnan kehittämiseen.

Eduksi katsomme

  • palveluliiketoiminnan osaamisen
  • Espoon palvelujärjestelmän tuntemuksen
  • taloushallinto- osaamisen

Tarjoamme sinulle

Indcare Oy:ssa hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi on tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

TYÖEHDOT

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työsopimuksessa noudatetaan koeaikaa. Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

HAKUOHJEET

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 30.11.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään joulukuun alussa ja pyrimme tekemään valinnat mahdollisimman pian.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja: 26.-28.11.2018 kello 9.00-17.00. marja.manninen@ejy.fi, 050 346 1004

Indcare on 100% EJY ry:n omistama yhtiö. Indcare Oy on yhteiskunnallista hyvinvointia parantava yritys, joka työllään jatkaa EJY ry:n hankkeissa tehtyä työtä.

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi