EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  EJY ry  »  Haemme vahvistusta EJY ry:n asumisen ja talouden tiimiin! 

Haemme vahvistusta EJY ry:n asumisen ja talouden tiimiin! 

Haemme vahvistusta EJY ry:n asumisen ja talouden tiimiin! 
Tuemme espoolaisia asumiseen sekä talouteen ja velkoihin liittyvissä pulmatilanteissa. Etsimme nyt joukkoomme sosiaalialan ammattilaista määräaikaiseen suunnittelijan tehtävään ajalle 1.5.2019 – 31.12.2019. Ensisijaisesti autamme ihmisiä heidän omassa arkiympäristössään, joten työ on luonteeltaan liikkuvaa ja edellyttää vahvoja kohtaamisen ja oman työn organisoinnin taitoja. Tärkeintä meille on aito innostus, vahvat vuorovaikutustaidot ja kyky tarttua haastaviinkin tilanteisiin.

Tehtävän kuvaus 
Suunnittelijan tehtäviin kuuluu yksilöllinen neuvonta ja ohjaus sekä ratkaisujen etsiminen yhdessä asiakkaan kanssa. Avustat asiakkaita asumiseen liittyvissä ongelmatilanteissa, opastat maksuvaikeuksiin liittyvien haasteiden selvittämisessä ja ohjaat tarvittavan avun piiriin. Teet tiivistä yhteistyötä perhe- ja sosiaalipalvelujen, vuokranantajien sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Asiakastyössä sinulla on tiimin ja työparin tuki.

Tehtävässä pääset myös kehittämään vastuualueen toimintaprosesseja. Tehtäviin kuuluu lisäksi valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan koulutusten ja valmennusten suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistumista sekä viestinnän tehtäviä.

Edellytämme hakijalta 
– Kokemusta neuvonta- ja ohjaustyöstä
– Sosiaalietuuksiin ja palveluohjaukseen liittyvää osaamista
– Ymmärrystä kotitalouksien taloudenhallintaan ja asumisen ongelmatilanteisiin vaikuttavista tekijöistä
– Joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä valmiuksia liikkuvaan työhön

Luemme eduksi 
– Aiemman kokemuksen talousneuvonnan tehtävistä tai talousasioihin liittyvän erityisosaamisen
– Kokemuksen kouluttamisesta ja / tai ryhmien ohjauksesta
– Viestintään ja verkostojen koordinointiin liittyvän osaamisen
– Muun erityisosaamisen, mikä täydentäisi tiimiämme (esim. mielenterveyteen ja päihteisiin liittyvät kysymykset) – tuothan osaamisesi rohkeasti esiin!

Tarjoamme sinulle joustavan ja vastuullisen tehtävän, jota pääset kehittämään yhdessä muiden yksilöllisen tuen toimintojemme kanssa.

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot 
Kyseessä on määräaikainen työsuhde ajalle 1.5.2019 – 31.12.2019. Työsopimuksessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.
Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.
Työ on pääosin päivätyötä, mutta työ saattaa sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Espoossa, EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa, Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

Hakuohjeet
Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 23.4.2019 klo 15.00 mennessä EJY ry:n toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään alustavan aikataulun mukaisesti torstaina 25.4. ja perjantaina 26.4.

Haluaisitko kuulla lisää? Tiedusteluihin vastaa projektipäällikkö Aura Pylkkänen (puh. 050 430 0108) keskiviikkona 17.4. klo 12-14 ja torstaina 18.4. klo 10-12 välisenä aikana. Voit kysyä lisätietoja myös sähköpostitse, aura.pylkkanen@ejy.fi .

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi