EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  EJY ry  »  EJY ry etsii vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaa, verkostojen innostajaa ja viestinnän osaajaa.

EJY ry etsii vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaa, verkostojen innostajaa ja viestinnän osaajaa.

Kansalaistoiminnan suunnittelija 

EJY ry etsii vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaa, verkostojen innostajaa ja viestinnän osaajaa Kansalaistoiminnankeskukseen. 

EJYn Kansalaistoiminnankeskus vastaa yhdistysten ja muiden toimijoiden yhteistyön edistämisestä yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan näkyvyyden ja toiminnan kehittämiseksi. Espoon Vapaaehtoisverkosto on yksi Suomen kattavimmista paikallisista verkostoista, joka yhdistää vapaaehtoistoimintaa organisoivia tahoja. Kansalaistoiminnankeskuksessa teemme töitä sen eteen, että jokaiselle löytyy mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. 

Tavoitteet ja työtehtävät:  

Toiminnan tavoitteena on aktiivinen verkosto, jonka toiminnan avulla vapaaehtoistoimintaa koordinoivat yhteisöt saavat tietoa, voimavaroja ja yhteistyökumppaneita sekä oman että alueellisen vapaaehtoistoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen 

Kansalaistoiminnan suunnittelija koordinoi ja kehittää Espoon ja lähialueiden vapaaehtoistoiminnan parissa työskentelevien yhteisöjen välistä yhteistyötä ja luotsaa verkostoreagoimaan vapaaehtoistoiminnan kentän muutoksiin ja verkoston jäsenten ajankohtaisiin tarpeisiin. Hän vastaa siitä, että Espoossa tapahtuva vapaaehtoistoiminta on aktiivisesti esillä eri foorumeissa ja varmistaa, että tieto vapaaehtoistoiminnan osallistumismahdollisuuksista on helposti löydettävissä.  

Kansalaistoiminnan suunnittelijan keskeisimmät työtehtävät ovat Espoon Vapaaehtoisverkoston toiminnan suunnittelu ja koordinointi, verkoston uusien jäsentahojen rekrytointi, verkoston yhteisten tapahtumien koordinoinnista vastaaminen, työryhmien ja vertaisryhmien fasilitointi sekä viestinnän toteutus. Lisäksi osana tiimiä suunnittelija vastaa uusimaalaiset.fi -palvelusta Espoossa tehtävän yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan osalta.  

Suunnittelija toimii osana Kansalaistoiminnankeskusta ja vastaa vapaaehtoistoiminnan asiantuntijana myös koko keskuksen toiminnan kehittämisestä.  

Odotamme sinulta  

  • vapaaehtois- ja yhdistystoiminnan vahvaa asiantuntemusta 
  • kokemusta verkostojen kehittämisestä ja koordinoinnista  
  • viestinnän monipuolista osaamista  
  • esiintymistaitoja  
  • ryhmien ja työpajojen fasilitointiosaamista 
  • osaamista ja kokemusta tapahtumien järjestämisestä 
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja  
  • halua ja intoa kehittää ja kokeilla uutta 

Tarjoamme sinulle   

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.                               

Työehdot 

Työsopimuksessa on koeaikaTyösuhde on määräaikainen sijaisuus, joka kestää ainakin elokuuhun 2020.  Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.  

Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Espoossa, EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.  

Työ alkaa 15.9.2019 tai sopimuksen mukaan. 

Hakuohjeet 

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 22.8.2019. klo 16.00 mennessä EJY ry:n toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@ejy.fiPerustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään viikolla 35. 

Haluaisitko kuulla lisää? Tiedusteluihin vastaa kehittämispäällikkö Tiina Nurmenniemi
p. 050 440 5352 to 15.8. klo 14-15. 

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi