EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  EJY ry  »  EJY etsii konseptisuunnittelijaa

EJY etsii konseptisuunnittelijaa

EJY ry etsii konseptisuunnittelijaa kehittämään uudenlaista tila- ja palvelukonseptia yhdistyksille ja muille yhteistyökumppaneille.

EJYn Kansalaistoiminnankeskus vuokraa toimistotiloja, kokous- ja tapahtumatilaa sekä tarjoaa kokous-, postitus-, ja kopiointipalveluja. Tiloissa toimii lisäksi järjestöhotelli, kahvila sekä taidegalleria. Tapiolan uudistumisen myötä nykyiset tilat puretaan lähitulevaisuudessa. Tämä avaa osuvan ajankohdan olemassa olevan tila- ja palvelukonseptin päivittämiseen vastaamaan yhdistysten ja muiden toimijoiden nykyaikaisia vaatimuksia/tarpeita.

Tavoitteet ja työtehtävät: 

Konseptisuunnittelijan tehtävänä on 

 • Kartoittaa EJYn jäsenyhdistysten, muiden yhteistyökumppaneiden sekä EJYn työntekijöiden tiloja ja palveluja koskevat tarpeet kattavasti haastattelemalla ja kyselytutkimuksin
 • Selvittää ja benchmarkata nykyaikaisia olemassa olevia kokous- ja toimistotilakonsepteja ja tulevia trendejä
 • Kartoittaa synergiaetuja ja neuvotella yhteistyökumppanuuksista erilaisia tiloja tarjoavien ja hallinnoivien organisaatioiden kanssa
 • Selvittää Espoossa vapaana olevia vuokrattavia toimisto- ja muita työskentelytiloja
 • Neuvotella vuokra- ja yhteistyösopimuksista yhdessä kehittämispäällikön ja toiminnanjohtajan kanssa
 • Mallintaa kartoitusten pohjalta suunnitelma tila- ja kokouspalveluiden toteuttamiseksi

Tavoitteena on edellä mainittujen toimenpiteiden perusteella luoda etupäässä EJYn jäsenyhdistyksille ja työntekijöille, mutta myös muita yhteistyökumppaneita hyödyttävä, toteuttamiskelpoinen tila- ja palvelukonsepti, jonka käynnistäminen on mahdollista viimeistään vuoden 2021 alkupuolella.

Konseptisuunnittelija kartoittaa ja kehittää vuoden 2020 aikana EJY ry:n Kansalaistoiminnankeskukselle uudenlaisen toimivan tila- ja palvelukonseptin, jonka käyttöönottoon siirrytään pilotoiden jo loppuvuodesta lähtien. Konseptisuunnittelija tekee samalla myös laajempaa kartoitusta yhdistysten tämän hetkisistä tarpeista ja tietoa voidaan hyödyntää myös osana muuta EJYn toiminnan kehittämistä.

Konseptisuunnittelija toimii osana Kansalaistoiminnankeskusta ja vastaa osaltaan myös koko keskuksen toiminnan kehittämisestä. Konseptisuunnittelija työskentelee tiiviissä yhteistyössä kansalaistoiminnan suunnittelijoiden sekä kehittämispäällikön kanssa.

Odotamme sinulta 

 • yhdistystoiminnan vahvaa asiantuntemusta
 • kokemusta tila- ja palvelukonseptien suunnittelusta ja käyttöönotosta
 • vahvaa visiointikykyä ja rohkeutta kehittää täysin uutta
 • trendien tunnistamiskykyä
 • käytännöllisyydentajua
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • hyviä viestintätaitoja
 • suhdetoiminta- ja esiintymistaitoja

Tarjoamme sinulle  

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Työsopimuksessa on 6 kk koeaika. Työsuhde on määräaikainen, ja kestää vuoden 2020 loppuun.  Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste sijaitsee Tapiolassa, EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa, osoitteessa Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 12.11.2019. klo 16.00 mennessä EJY ry:n toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@ejy.fi Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastatteluja pyritään järjestämään jo hakuajan puitteissa, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä pyritään täyttämään nopeasti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluaisitko kuulla lisää? Tiedusteluihin vastaa kansalaistoiminnan kehittämispäällikkö Tiina Nurmenniemi, p. 050 440 5352, to 7.11. klo 13-15.

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi