HyTe  »  Ajankohtaista  »  Ajankohtaista  »  Galleria Unelman näyttelyhaku vuodelle 2020 on avoinna!

Galleria Unelman näyttelyhaku vuodelle 2020 on avoinna!

Espoon Tapiolassa sijaitseva Galleria Unelma on EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa toimiva avoin taidenäyttelytila, joka tuo esille monipuolista ja teemojen mukaista taidetta.

Galleria Unelma etsii uusia taidenäyttelyjä vuodelle 2020.

Haku on avoinna ammattitaiteilijoille, alan harrastajille, opiskelijoille sekä yhdistyksille, joissa toteutetaan taiteellista toimintaa.

Näyttelyhaku vuodelle 2020 on nyt käynnissä ja jatkuu 8.11.2019 saakka.

Teosten valinnassa painotetaan ajankohtaisuutta ja tulevaisuuden näkyä, monipuolisuutta ja soveltuvuutta julkiseen näyttelytilaan. Tilaan ei oteta uskonnollisia tai puoluepoliittisia näyttelyjä, ihmisoikeuksia loukkaavia tai jotakin ihmisryhmää halventavia näyttelyjä.

Tilan luonteen vuoksi teosten tulee olla seinille ripustettavaa taidetta. Ripustus tapahtuu perlon-ripustuslangoin ja koukuin. Tarkemmat tiedot tilasta löytyvät alla olevasta liitteestä.

Kuva: Nina Henrika

Teosten kuljetus, ripustaminen ja purkaminen ovat taiteilijan vastuulla. Samoin teosten mahdollinen vakuuttaminen. Taiteilija on myös vastuussa näyttelyyn liittyvistä tekijänoikeuksista. Mahdollinen teosmyynti hoituu asiakkaan ja taiteilijan välillä. Galleria Unelma ei vastaa teoksista, eikä peri myyntiprovisiota.

Galleria Unelma tiedottaa näyttelyistä verkkopalvelussa www.uusimaalaiset.fi, sivustolla www.ejy.fi, sekä EJYn sosiaalisen median kanavissa.
Muu tiedotus on näyttelynpitäjän vastuulla.

Galleria Unelma on avoinna ma-pe klo 9.00-16.00. Näyttelyn pitäminen tilassa on maksutonta.

Katso Näyttelytila ja ohjeet

Hakuohjeet:

Lähetä vapaamuotoinen näyttelyhakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen galleria.unelma@ejy.fi tai postitse: EJY ry/Galleria Unelma co Miikka Pääkkö, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo.

Hakemukseen toivomme seuraavia tietoja:
1) Lyhyt kuvaus näyttelystä, sen aiheista ja teemoista
2) Käytetyt tekniikat
3) CV tai lyhyt kuvaus taiteilijasta/taiteilijoista sekä linkki mahdollisille kotisivuille
4) Teoskuvia
5) Mahdollinen toive näyttelyn ajankohdasta välillä tammi-joulukuu 2020, heinäkuun ajan Galleria on suljettuna.

Näyttelyaika on lähtökohtaisesti 3-4 viikkoa, mutta poikkeuksista on mahdollista neuvotella. Näyttelyhaun tuloksista ilmoitetaan hakijoille viimeistään joulukuun 2019 puoleen väliin mennessä.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse: galleria.unelma@ejy.fi

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?