EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  EJY etsii työhönvalmentajaa

EJY etsii työhönvalmentajaa

EJY ry:n hallinnoima Avain työhön -projekti etsii projektisuunnittelijaa / työhönvalmentajaa määräaikaiseen työtehtävään vuodelle 2020.

EJY koordinoi ja kehittää vapaaehtoistoimintaa, sekä tarjoaa monipuolista tukea ja toimintaa yhdistyksille ja yksilöille. EJY toimii tehokkaasti mm. työllistämisen, kotoutumisen, asunnottomuuden, vertaistoiminnan sekä talouden- ja velanhoidon asioissa, myös ostopalveluna! EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta – tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi.

Työtehtävä:

Tehtävänä on yhdessä projektipäällikön kanssa suunnitella ja toteuttaa työnhakija-asiakkaiden työllistämispolkuja avointen työmarkkinoiden suuntaan. Toisena tehtävänä on kehittää vaikeasti työllistyvien työllistämispalveluita Espoossa yhdessä Espoon kaupungin ja TE- toimiston kanssa.

Projektin henkilöasiakkaina ovat Uudenmaan TE- toimiston Espoon palvelupisteen työnhakijat, jotka tarvitsevat erityistä tukea työllistymisensä tukemisessa. Projektia rahoittaa Uudenmaan TE- toimisto ja Espoon kaupunki.

Tehtävässä tarvitaan:

  • Kokemusta asiakastyöstä ja -ohjauksesta
  • TE-hallinnon palveluiden tuntemista
  • Työllistämismenetelmien tuntemista
  • Osaamista välityömarkkinoiden palveluiden hyödyntämisessä työnhakija-asiakkaiden ohjausprosesseissa
  • Kokemusta yritysten ja yhdistysten / järjestöjen kanssa tehtävästä yhteistyöstä
  • Soveltuvaa koulutusta

Tarjoamme sinulle:

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot:

Työsopimuksessa on 6 kk:n koeaika. Työsuhde on määräaikainen ja kestää vuoden 2020 loppuun. Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Työpiste sijaitsee Tapiolassa, EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa, osoitteessa Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo.

Hakuohjeet:

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 15.12.2019 mennessä EJY ry:n toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@ejy.fi Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut toteutetaan viikolla 51.

Tiedustelut: Jukka Rosenblad p. 050 520 9860 (ark. klo 9 -11) tai jukka.rosenblad@ejy.fi

Avain työhön: https://ejy.fi/mika-ejy-on/mita-teemme/avain-tyohon/

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi