EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  REKRY: Indcare etsii asumisneuvojaa

REKRY: Indcare etsii asumisneuvojaa

Asumisneuvoja

EJY ry:n 100 % omistama Indcare Oy hakee asumisneuvojaa auttamaan pääkaupunkiseudulla asuvia vuokralaisia asumisen haasteissa.

Asumisneuvontapalvelumme täydentävät vuokranantajien omaa asumisneuvontaa mm. kulttuuritulkin erityisosaamisella. Kyseessä on tällöin yksilöidylle kohderyhmälle tuotettu palvelu, jolloin työtä muovaa kohteena olevan asukasryhmän erityistarpeet.

Tehtävät:

Asumisneuvojan tehtäviin kuuluu puhelimitse annettava asumiseen liittyvä neuvonta ja ohjaus sekä tarvittaessa kotikäynnit.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista ja asennetta

– Kokemusta ja näyttöä puhelimitse tapahtuvasta tuloksellisesta asiakaspalvelutyöstä
– Asiakaslähtöistä ja reipasta asennetta
– Ymmärrystä asiakkaiden asumisen onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä
– Joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä paineensietokykyä
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Eduksi katsomme

– Arabian kielen osaamisen
– Vuokralaisen oikeuksien ja velvollisuuksien tuntemuksen
– Aiemman kokemuksen asumisneuvonnasta
– Palveluohjaukseen liittyvän osaamisen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jonka sisältöä pääset kehittämään. Indcare Oy:ssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit.

Työehdot

Työ on osa-aikaista tuntityötä ja työajat sijoittuvat pääsääntöisesti virka-aikaan. Työ saattaa sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä.

Työpiste on Indcare Oy:n tarjoamissa tiloissa Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6 sekä omassa kotitoimistossa.

Tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 21.2.2020 klo 15.00 mennessä Indcare Oy:n toimitusjohtajalle Marja Manniselle  marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään viikoilla 9 ja 10.

Haluaisitko kuulla lisää? Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Nina Mouhu p. 050 430 0080 maanantaina 3.2. klo 09-15, 6.2. klo 9-12 ja 17.2. klo 09-15.

Indcare Oy tuottaa tukipalveluja mm. asumiseen, työllistämiseen ja velkaantumisen hallintaan. Indcaren palvelut vastaavat kuntalaisten tarpeisiin ja tukevat EJY ry:n hanketoiminnassa aikaansaatujen tulosten ja toimintamallien vakiinnuttamista. Indcare Oy on 100 % EJY ry:n omistama ja sen palvelut täydentävät yhdistyksen avustuksilla rahoitettua toimintaa.

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi