EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  REKRY: Indcare etsii palveluohjaajaa

REKRY: Indcare etsii palveluohjaajaa

Palveluohjaaja Voimanpesään

EJY ry:n 100 % omistama Indcare Oy hakee palveluohjaajaa lapsiperheiden asumisen tukipalveluihin Espooseen.

Voimanpesän tarjoamat tukipalvelut ovat kokonaisvaltaista tukea yksittäisille asiakkaille ja asiakasperheille arjen sujuvuuden ja asumisen turvaamiseksi. Tukityössä keskitytään asiakkaan voimavarojen vahvistamiseen arjenhallinnan eri osa-alueilla.

Tehtävät:

Etsimme innostuneeseen tiimimme palveluohjaajaa tekemään yhdessä tuloksellista tukityötä espoolaisten lapsiperheiden ja heidän verkostojensa kanssa. Tukityön tavoitteena on luoda yksilöllisiä ratkaisuja perheen arjen ja asumisen tukemiseksi. Lisäksi palveluohjaaja vastaa tiiviin yhteistyön luomisesta ja ylläpitämisestä perheen verkostossa. Palveluohjaajat tekevät luottamuksellista tukityötä pääsääntöisesti perheiden kotona ja eri asiakaspalvelupisteissä, joten työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Palveluohjaajalta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tavoitteellista ja kehittävää työotetta sekä joustavuutta tiimi- ja verkostoyhteistyössä. Toivomme kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä sekä Espoon kaupungin palveluverkon tuntemusta.

Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista ja asennetta

– Kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta verkostotyöstä
– Asiakaslähtöistä ja reipasta asennetta
– Ymmärrystä asiakkaiden asumisen onnistumiseen vaikuttavista tekijöistä
– Joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta sekä paineensietokykyä
– Hyviä tietoteknisiä valmiuksia

Eduksi katsomme

– Kokemuksen perheiden kanssa työskentelystä
– Palveluohjaukseen liittyvän osaamisen
– Vuokralaisen oikeuksien ja velvollisuuksien tuntemuksen

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, jonka sisältöä pääset kehittämään yhdessä Voimapesän tiimin kanssa. Indcare Oy:ssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi Indcare Oy tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Työsopimuksessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.

Työ on pääosin päivätyötä, mutta työ saattaa sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Työpiste on Indcare Oy:n tarjoamissa tiloissa Espoossa, Unelma Tapiolassa, osoitteessa Kauppamiehentie 6.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 24.2.2020 klo 15.00 mennessä Indcare Oy:n toimitusjohtajalle Marja Manniselle  marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut järjestetään viikoilla 9 ja 10.

Haluaisitko kuulla lisää? Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Nina Mouhu p. 050 430 0080 maanantaina 3.2. klo 09-15, 6.2. klo 9-12 ja 17.2. klo 09-15.

Indcare Oy tuottaa tukipalveluja mm. asumiseen, työllistämiseen ja velkaantumisen hallintaan. Indcaren palvelut vastaavat kuntalaisten tarpeisiin ja tukevat EJY ry:n hanketoiminnassa aikaansaatujen tulosten ja toimintamallien vakiinnuttamista. Indcare Oy on 100 % EJY ry:n omistama ja sen palvelut täydentävät yhdistyksen avustuksilla rahoitettua toimintaa.

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi