EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Voimanpesä järjestää Infotilaisuuden tukiperheille

Voimanpesä järjestää Infotilaisuuden tukiperheille

Voimanpesä etsii tukiperheitä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Pystyisitkö sinä tarjoamaan lapselle tai nuorelle rakkautta ja rajoja?

Tukiperheeksi voi ryhtyä lapseton pariskunta, yksinasuva aikuinen, kahden vanhemman lapsiperhe tai yksinhuoltaja vanhempi. Tärkeintä on, että toimintaan sitoutuvalla aikuisella on resursseja ja halua tarjota huolenpitoa sekä turvaa sitä tarvitsevalle lapselle.

Voimanpesä järjestää tukiperhetoiminnasta kiinnostuneille infotilaisuuden, jossa toiminnassa mukana olleet kertovat kokemuksistaan. Tilaisuuteen osallistuminen ei sido mihinkään, joten kaikkien toiminnasta kiinnostuneiden kannattaa tulla paikalle.

Tukiperhetoimintaa tarjotaan lapsille, jotka tarvitsevat oman lähipiirin tarjoaman tuen lisäksi ulkopuolisten aikuisten tukea kasvun- ja kehityksen turvaamiseksi. Tukiperhetoiminnan tarkoituksena on tarjota lapselle turvallinen tukisuhde, joka edistää hänen hyvinvointiaan ja samalla vahvistaa lapsen lähipiirin käytössä olevia voimavaroja.

Tule Infotilaisuuteen kuulemaan lisää!

Aika: Ke 4.3.2020 klo 18:00
Paikka: EJYn Kansalaistoiminnankeskus, Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo

VOIMANPESÄ
Kauppamiehentie 6, 4. krs, 02100 Espoo
voimanpesa@indcare.fi

Nina Mouhu
p. 050 430 0080
nina.mouhu@indcare.fi