EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  EJY etsii asiantuntijaa Toimi! -hankkeeseen

EJY etsii asiantuntijaa Toimi! -hankkeeseen

Asiantuntija Toimi!-hankkeeseen

Toimi! on vapaaehtoistoiminnan kokonaiskoordinoinnin kehittämishanke. Hankkeessa kehitetään ikäihmisten avuksi suunnattua vapaaehtoistoimintaa yhteisesti monen eri toimijan kanssa. Toiminnan tavoitteena on varmistaa tasa-arvoinen ja tasalaatuinen vapaaehtoistoiminnan koordinointi kaikille vanhuspalveluiden vapaaehtoisille sekä turvallinen ja laadukas vapaaehtoisen apu ikäihmisille. Vapaaehtoistehtäviä koordinoidaan yhden toiminnan kautta ja luodaan yhteneväinen toimintatapa Espoon vanhuspalveluiden vapaaehtoistoimintaan (ennakoivat palvelut, kotihoito, palveluasuminen ja sairaala).

Toivomme sinulta
Olet tehnyt töitä vapaaehtoistoiminnan parissa ja johdat sujuvasti verkostoja. Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinointitaidot. Sinulla on kokemusta sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämisestä työssäsi. Osaat innostaa ja innostua.  Olet nopea oppimaan uusia asioita. Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia. Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle
EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit.

Työehdot
Kyseessä on määräaikainen työsuhde vuoden 2020 loppuun saakka. Työsopimuksissa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Työ sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4.
Työ saattaa sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää liikkumista pääkaupunkisedulla. Työpiste sijaitsee Tapiolassa.

Hakuohjeet
Etsimme henkilöä, jolla on näkyä tulevaisuuteen ja valmiuksia toteuttaa rohkeita tavoitteitamme.  Tärkeintä sinussa on motivaatio, asenne ja sopivuus toimintakulttuuriimme. Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 26.3. klo 9.00 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Perustele hakemuksessasi, miksi olet juuri sopiva henkilö.

Lähetä hakemuksesi toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@ejy.fi.

Lisätietoja voit kysyä asiantuntija Anu Toijalta  puh. 050 381 5511 (jätä tarvittaessa viesti ja soittopyyntö).