EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  EJY ry:n toimet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi

EJY ry:n toimet koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi

EJY ry on päättänyt toimista koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi.

EJYn Kansalaistoiminnankeskuksen tiloissa liikkuvia henkilöitä on opastettu riittävään käsihygieniaan sekä oikeaoppiseen yskimiseen. Henkilöitä pyydetään pysyttelemään kokonaan poissa tiloista, jos heillä on flunssan oireita.

EJY on kehottanut omia työntekijöitään suosimaan mahdollisuuksien mukaan etätöitä. Useimmat EJYn järjestämät tilaisuudet perutaan toistaiseksi tai kokoukset pyritään hoitamaan etäyhteyksillä. Samaa suositellaan myös muille EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa toimiville yhdistyksille.

Kansalaistoiminnankeskuksen tilat pidetään toistaiseksi avoinna, tiloja voi edelleen varata ja asiakkaita palvellaan. Kokoustarjoilutilaukset perutaan toistaiseksi ja Keskuksessa tilaisuuksia järjestäviä pyydetään huolehtimaan itse omista tarjoiluistaan. Tilojen hygieniaa tullaan tehostamaan ja tilojen käyttäjille annetaan Keskuksen aulapalvelusta täydennetyt ohjeet tiloissa toimimiseksi.

EJY seuraa tilanteen kehittymistä ja tiedottaa muutoksista.

Tilavaraajille

Jos Kansalaistoiminnankeskuksessa järjestämänne tilaisuuden aikana tai sen jälkeen käy ilmi, että läsnä on/on ollut koronatartunnan saanut henkilö, toimi seuraavasti:

Jos tilanne ilmenee siten, että henkilö on vielä paikalla, ohjaa sairastunut henkilö pois kokoustilasta ja ottamaan yhteyttä terveydenhuoltoon jatko-ohjeiden saamiseksi (THL:n ohjeistuksen mukaisesti).

Ilmoita tilanteesta välittömästi toiminnanjohtaja Marja Manniselle (p.050 346 1004) ja kerro milloin ja missä tilassa sairastunut henkilö on ollut ja ketä muita on ollut tilanteessa läsnä.