EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Upea ja värikäs taidenäyttely ”Sieluun, mieleen, kehoon ja luontoon” avautuu Galleria Unelmassa

Upea ja värikäs taidenäyttely ”Sieluun, mieleen, kehoon ja luontoon” avautuu Galleria Unelmassa

Taiteilija Nina Launoksen upea ja värikäs taidenäyttely ”Sieluun, mieleen, kehoon ja luontoon” Galleria Unelmassa 1.6.-30.7.2020.

Taideteokset ovat vesiväri-, hiili- ja akryylitöitä. Maalaukset ovat Ninalle uudenlaista tuotantoa, jotka yllättivät myös hänet.

Ninalle on tärkeää luoda värejä ja tunnelmia töihin. Hän kehoittaa katsomaan avoimin silmin taidettaan ja toivoo, että avoimuus olla oma itsensä kasvaa keskuudessamme, jolloin lähimmäisen rakkaus, välittäminen ja myötätunto lisääntyisivät. Nämä ovat jokaisen löydettävä omasta sydämestä.

Ninan teokset ovat matka ihmisen sieluun, mieleen, kehoon ja luontoon.

Tervetuloa löytöretkelle omaan sisimpään!

Galleria Unelma sijaitsee EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa osoitteessa Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo. Galleria avautuu 1.6.2020 ja on avoinna ma-pe klo 9-16. EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa noudatetaan valtioneuvoston tila- ja hygieniaohjeistuksia niin, että 2 metrin väljyys huomioidaan ja hygieniavalvonta on tehostettua.