EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Vapaaehtoiset tarjoavat juttuseuraa puhelimessa espoolaisille yli 65-vuotiaille ikäihmisille

Vapaaehtoiset tarjoavat juttuseuraa puhelimessa espoolaisille yli 65-vuotiaille ikäihmisille

Pyydä juttuseuraa: puh. 050 567 4891 ma–pe klo 9 -11 tai Keikka-apu 050-3810999 (keikka@ejy.fi)

Keikka-apu on koronatilanteen takia muuttanut kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset puhelimitse tapahtuvaksi Juttuseura-palveluksi, josta ikäihmiset voivat pyytää itselleen juttuseuraa. Keikka-avun koulutetut vapaaehtoiset soittavat asiakkaalle sovittuna aikana. Tavoite on, että sama vapaaehtoinen on yhteydessä viikoittain juttuseuraa kaipaavan ikäihmisen kanssa. Keskustelu on vapaamuotoista ja käydään ikäihmisen toiveiden mukaisista asioista. Ole yhteydessä, jos kaipaat keskustelukumppania!