EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Taidenäyttely Galleria Unelmassa – NIMIMERKILLÄ

Taidenäyttely Galleria Unelmassa – NIMIMERKILLÄ

Nimimerkkitauluja, maalauksia ja hiilitöitä.  02.10.2020 – 29.10.2020

Koronan kehittymisen eri vaiheissa, ihmisiä ovat askarruttaneet eri asiat, ja monet asiat yhtä aikaa. Hamstraamisen alkaminen, rajoitukset, kotirauha, suojavarusteiden käyttö, vilkku, rokotus ja isoina asioina esimerkiksi ihmisarvo. Ihmiset kuvaavat näitä  ajatuksiaan ja tuntojaan keskusteluissa nimimerkkien kautta. Taiteilija on käynyt läpi eri mielipidekirjoituksia maaliskuusta lähtien, ja näyttelyyn on koottu kustakin kuukaudesta tilanteen kehittymistä kuvaavia nimimerkkejä. Taidenäyttelyssä on esillä nimimerkkitaulujen lisäksi myös taiteilijan maalauksia sekä hiilitöitä.

Taiteilija: Kristiina Lähteenmäki-Hein

www.lahteenmaki-hein.com

Instagram: lahteenmakihein

Yhteydenotot: lahteenmakihein@gmail.com