EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Järjestöjen sote-muutostuki hankekokonaisuus käynnistyy tammikuussa 2021

Järjestöjen sote-muutostuki hankekokonaisuus käynnistyy tammikuussa 2021

Ensi vuoden alussa käynnistyy SOSTEn koordinoima ja maakuntien verkostojärjestöjen kanssa yhteisesti toteuttama sote-muutostuki-hankekokonaisuus.

Maakuntien yhteistyötahona toimii maakuntien verkostojärjestöjen neuvottelukunta. Hanke etenee sote-uudistuksen myötä ja sen aikana vakiinnutetaan järjestöjen rooli ja toimijaverkostot kuntien ja maakuntien kumppanina kansalaisten sosiaalisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä sekä selkiytetään järjestötoiminnan merkitystä sote-palvelutuotannon ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen liittymäpinnoilla.

Hanketta toteuttamaan haetaan seitsemää (7) aluekoordinaattoria eri puolille maata STEAn rahoittamaan SOSTEn ja maakuntien yhteiseen Järjestöjen sote-muutostuki -hankekokonaisuuteen vuosille 2021-2023, jota SOSTE koordinoi.

Tutustu suunnitelmaan sekä tehtävänkuvaan ja hae mukaan nyt!

Jarjestojen-SOTE-muutostuki-suunnitelma

Aluekoordinaattorin tehtävänkuva