EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  EJY etsii vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

EJY etsii vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori OLKA-toimintaan pääkaupunkiseudulle

Työpaikkakuvaus

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY ry koordinoi ja kehittää vapaaehtoistoimintaa, sekä tarjoaa monipuolista tukea ja toimintaa yhdistyksille ja yksilöille. EJY ry toimii tehokkaasti mm. työllistämisen, kotoutumisen, asunnottomuuden, vertaistoiminnan sekä talouden- ja velanhoidon asioissa. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta – tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi.

Työtehtävät ja tavoitteet:

Haemme OLKA-toimintaan pääkaupunkiseudulle vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria määräaikaiseen sijaisuuteen. OLKA on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaaloissa. Toimimme 13 sairaalassa HUSin alueella Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Tehtäviin kuuluu vapaaehtoisten polun eri vaiheiden koordinoiminen. Koordinaattori rekrytoi, järjestää vapaaehtoisen koulutuksia, perehdytyksiä ja työnohjauksia, koordinoi vapaaehtoisten vuoroja sekä toimii vapaaehtoisten tukena.

Tehtävässä tarvitaan:

Pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja kokemustasi vapaaehtoistoiminnan koordinoimisesta arvostetaan. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja kokemusta sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämisestä työssäsi. Osaat innostaa ja innostua. Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinaatiotaidot. Olet nopea oppimaan uusia asioita. Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia. Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen.

Edellytämme tehtävään korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Työsopimuksessa on 3 kk:n koeaika. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.12.2021, työsuhteen mahdollinen jatko on sidottu STEA-avustukseen. Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Työpiste on Meilahden sairaala-alue Helsingissä, mutta myös muut HUSin ja EJYn osoittamat työpisteet. Noudatamme yleistä etätyösuositusta korona-aikana.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 25.3.2021 klo 17:00 mennessä OLKA:n asiantuntija Kaisa Kauhaselle osoitteeseen kaisa.kauhanen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut toteutetaan 30.3.2021.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Kauhanen, 050 382 7711. Voit kysyä lisätietoja puhelimitse seuraavina ajankohtina:
pe 19.3. klo 13-15
ma 22.3. klo 11-13
ti 23.3. klo 10-12