EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Verkostokahvit kotoutumisen toimijoille: Hyvinvointityön luovat ja toiminnalliset menetelmät

Verkostokahvit kotoutumisen toimijoille: Hyvinvointityön luovat ja toiminnalliset menetelmät

Teemana: Hyvinvointityön luovat ja toiminnalliset menetelmät

  • Esimerkkejä hyvistä käytännöistä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä
  • Liikunnan, kulttuurin yms. monipuolinen käsittely maahanmuuttajien kanssa
  • Oman hyvinvoinnin hahmottamisen merkitys

Näitä kysymyksiä pohdimme yhdessä.

Kuulemme kokemuksia EJY ry:n Iloa arkeen -hankkeesta, jossa on kehitetty uudenlaista voimavaraistavaa ryhmätoimintaa taiteen, kulttuurin, liikunnan ja positiivisen itsetutkiskelun, vertaistuen ja osaamisen jakamisen avulla. Vähän suomea puhuvien maahanmuuttajanaisten ryhmissä on lisäksi vahvistettu toiminnallisesti rohkeutta puhua suomea ja yhteiskunnallista osallistumista.

Tapahtuman alustava ohjelma:

16.30 Aloitus ja tervetuloa, Kumppanuushautomon uusi työntekijä Aura esittäytyy

17.00 Johdattelu aiheeseen: Iloa arkeen -hankkeen ryhmätoiminnan menetelmät vähän suomea puhuvien naisten maahanmuuttajanaisten hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistajina. Johanna Laine ja Jenni Labarthe, EJY ry

17.30 Työpajassa keskustelua aiheesta ja osallistujien kokemuksia ja havaintoja maahanmuuttajien parissa tehtävästä hyvinvointityöstä ja maahanmuuttajien tarpeista hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

18.30 Tilaisuus päättyy

Verkostokahvien tarkoituksena on tuoda yhteen kotoutumisen parissa työskenteleviä toimijoita Espoossa. Tilaisuuteen voivat osallistua esim. järjestöjen, kaupungin, oppilaitosten ja muiden yhteisöjen edustajat. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella ajankohtaisista aiheista, verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus järjestetään etänä Teamsin kautta. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Ilmoittaudu tapahtumaan 5.3.2021 mennessä: https://my.surveypal.com/Kumppanuushautomon-Verkostokahvit-11.3.2021—Ilmoittautuminen