EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Työpaikkailmoitus – EJY etsii asiantuntijaa järjestötietopalvelun markkinointiin, kehittämiseen ja ylläpitoon

Työpaikkailmoitus – EJY etsii asiantuntijaa järjestötietopalvelun markkinointiin, kehittämiseen ja ylläpitoon

HAKUAIKAA JATKETTU 6.9.2021 ASTI!

Etsimme asiantuntijaa monipuolisiin tehtäviin verkkopalvelun parissa

Uusimaalaiset.fi kokoaa yhdelle sivustolle hyvinvoinnin parissa toimivien järjestöjen yhteystiedot ja monipuolisen tarjonnan kuntalaisille. Verkkopalvelu tukee järjestöjen toiminnan, tapahtumien ja vapaaehtoistehtävien viestintää ja löytämistä.

EJY ry markkinoi verkkopalvelua Uudenmaan alueella järjestöille, jotka tietoa palvelussa julkaisevat sekä julkisen sektorin asiakastyöntekijöille ja kuntalaisille, jotka tietoa palvelusta hakevat. Palvelun käyttöä edistetään yhdessä alueen muiden verkostojärjestöjen kanssa. Verkkopalvelua kehitetään ja ylläpidetään valtakunnallisessa toimeksi.fi-verkostossa.

Tehtävän suorittamisessa tarvitset seuraavaa osaamista ja asennetta

Edellytämme kokemusta verkkopalveluiden markkinoinnista ja viestinnästä. Olet tehnyt töitä sisällöntuotannon parissa. Sinulla on kokemusta sosiaalisen median ja analytiikan hyödyntämisestä työssäsi. Osaat innostaa uusia käyttäjiä ja innostua. Kokemus sähköisten palveluiden käyttäjälähtöisestä suunnittelusta, teknisestä kehittämisestä ja käyttötuen organisoimisesta katsotaan eduksi.

Edellytämme itsenäistä työotetta ja olet nopea oppimaan uusia asioita. Sinulla on kykyä vastuunottoon, kokonaisuuksien hallintaan, asioiden koordinointiin ja toimeenpanoon verkostoyhteistyössä. Sinulla on hyvät viestintä-, neuvottelu- ja kohtaamistaidot. Et pelkää raportointitehtäviä, seurantaa ja arviointia tai rahoitushakemuksien kirjoittamista. Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia.

Tarjoamme sinulle

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit ja yhteistyökumppanit.

Työehdot

Työt on mahdollista aloittaa mahdollisimman pian. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työsopimuksissa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ saattaa sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä sekä liikkumista Uudellamaalla. Työpiste sijaitsee Tapiolassa, Espoossa.

Hakuohjeet

Etsimme henkilöä, jolla on näkyä tulevaisuuteen ja valmiuksia toteuttaa rohkeita tavoitteitamme. Tärkeintä sinussa on motivaatio, asenne ja sopivuus työtehtävään ja toimintakulttuuriimme. Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveen ja ansioluettelon kera 6.9. klo 16 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Perustele hakemuksessasi, miksi olet juuri sopiva henkilö. Kerro myös, milloin voit aloittaa tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi toiminnanjohtaja Marja Manniselle marja.manninen@ejy.fi.

Haastattelut pidetään viikolla 36 Tapiolassa Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo.

Haluaisitko kuulla lisää? Kehittämispäällikkö Jussi Sorsimo 0400 561 040 vastaa kysymyksiin maanantaina 30.8. klo 9-10 ja 13-14.

EJY ry on alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan.