EJY  »  EJYssä tapahtuu  »  Ajankohtaista  »  Työpaikkailmoitus – Etsimme asiantuntijaa VESA-toimintaan

Työpaikkailmoitus – Etsimme asiantuntijaa VESA-toimintaan

EJY ry koordinoi ja kehittää vapaaehtoistoimintaa sekä tarjoaa monipuolista tukea ja toimintaa yhdistyksille ja yksilöille. EJY toimii tehokkaasti mm. työllistämisen, kotoutumisen sekä vapaaehtoistoiminnan asioissa. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset ja yhteisöt toimimaan paremman arjen puolesta – tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi.

VESA-toiminta (vapaaehtoistoimintaa espoolaisten senioreiden avuksi) on EJYn koordinoima vapaaehtoistoiminnan kokonaiskoordinointimalli, jossa kehitetään ikäihmisten avuksi suunnattua vapaaehtoistoimintaa yhteistyössä EJY ry:n, Espoon kaupungin vanhusten palveluiden, liikunta- ja kulttuuripalveluiden sekä järjestöjen kanssa. Kohderyhmänä on espoolaiset ikäihmiset ja heidän parissaan toimivat vapaaehtoiset.

VESA-toiminnassa yhdistetään Espoon ikääntyneiden palveluissa toimivien vapaaehtoisten, koordinoinnin ja toiminnan tilastoinnin tavat sekä toteutetaan kaikille yhtäläiset mahdollisuudet tukeen ja virkistykseen. Toiminnan tavoitteena on, että espoolaisten ikäihmisten (yli 65-vuotiaiden) ja vapaaehtoisena toimivien voimavarat lisääntyvät kohtaamisissa, yksinäisyys vähenee ja toimintakyky säilyy ja vahvistuu. Toiminnalle haetaan rahoitus vuosi kerrallaan.

Työtehtävät ja tavoitteet

Keskeisiä työtehtäviä ovat vapaaehtoistoiminnan kokonaiskoordinointiin liittyvät tehtävät:

  • Vapaaehtoisten rekrytointi, koulutus, tuki ja virkistys
  • Vapaaehtoistoiminnan tehtävien koordinointi ja toiminnan kehittäminen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa (Espoon kaupunki, järjestöt)
  • Asiantuntijana toimiminen eri verkostoissa

Toiminnan tavoitteena on varmistaa tasa-arvoinen ja tasalaatuinen vapaaehtoistoiminnan koordinointi sekä turvallinen ja laadukas vapaaehtoisen apu ikäihmiselle. Vapaaehtoistehtäviä koordinoidaan ikäihmisille yhteneväisen toimintatavan kautta.

Tehtävässä tarvitaan

Olet tehnyt töitä vapaaehtoistoiminnan parissa ja johdat sujuvasti verkostoja. Sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinointitaidot. Sinulla on kokemusta sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämisestä työssäsi. Osaat innostaa ja innostua. Olet nopea oppimaan uusia asioita. Olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia. Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen. Asiantuntijana sinulla on ymmärrystä rahoituksen hakemisesta ja rohkeutta hakea uusia rahoituskanavia. Lisäksi arvostamme kokemusta Clara-toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä.

Tarjoamme sinulle 

EJYssä hienoa ovat tekemisen vapaus sekä uuden oppimisen ja omaan työhön vaikuttamisen mahdollisuudet. Tarjoamme kehittyvän ja joustavan työyhteisön sekä mukavat työkaverit, vapaaehtoiset ja yhteistyökumppanit. Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi EJY tarjoaa Ekstra-terveysturvavakuutuksen, tyhy-toimintaa sekä kouluttautumismahdollisuuksia.

Työehdot

Työsopimuksessa on 1 kk:n koeaika. Työsuhde on määräaikainen, voimassa oleva rahoituspäätös 31.12.2021 asti. Työsuhteen jatko määräytyy rahoituspäätöksen 2022 mukaan. Työ sijoittuu Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaiselle vaativuustasolle 4. Työ on pääasiallisesti päivätyötä, mutta saattaa sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä.

Työpiste sijaitsee Tapiolassa, EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa, osoitteessa Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo.

Hakuohjeet

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi (mieluiten sähköpostilla, liitteet pdf-muodossa) palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen maanantaihin 18.10.2021 mennessä EJY ry:n toiminnanjohtaja Marja Manniselle, marja.manninen@ejy.fi. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri Sinä olet sopiva henkilö. Haastattelut toteutetaan viikolla 42 ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut

Kati Taipale, 050 321 4705, kati.taipale@ejy.fi

EJY ry on merkittävä alueellinen hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhdistäjä ja kehittäjä. EJY tunnistaa yhteiskunnan puutteet ja toimii niiden korjaamiseksi. Yhdistämme kansalaiset, yhteisöt ja kuntasektorin toimimaan paremman arjen puolesta, tekemään rohkeita tekoja, jotka muuttavat ihmisten elämää pysyvästi. Etsimme jatkuvasti rohkeita keinoja ja tuoreita ideoita tarjoten uusia vaikutusmahdollisuuksia, emmekä pelkää haastaa totuttuja toimintatapoja. Tärkeintä on saada todellisia muutoksia aikaan. www.ejy.fi