EJY  »  Mikä EJY on?  »  Mitä teemme

Mitä teemme

EJY ry tarttuu yhteiskunnan epäkohtiin ja rakentaa  hyvinvointia edistäviä toimia yhdessä kumppanien kanssa. Saamme rahoituksemme julkisista varoista, pääosin STEAlta. Kehitämme strategiamme mukaisesti uusia hyvinvointia edistävien toimintojen ja yhteistyön muotoja.

Avain työhön
tukee ja auttaa kohderyhmään kuuluvia työnhakija-asiakkaita löytämään yksilöllisiä ja tuettuja polkuja kohti avoimia työmarkkinoita. Asiakaskohderyhmänä ovat pitkään työttömänä olleet maahanmuuttajat, osatyökykyiset ja yleisimmin vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevat työnhakijat.

Iloa arkeen
tähtää pitkään työttömänä olleiden työikäisten kuntalaisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn vahvistamiseen edistämällä kohderyhmän kykyä toimia arjessa, työssä ja vapaa-ajalla.

Järjestöjen sote-muutostuki
Järjestöjen sote-muutostuki tekee työtä, että sote-uudistuksen jälkeenkin jokaiselle löytyy joku, joka tukee, välittää ja edistää hyvää oloa. Tavoitteena vahvat järjestöt ihmisen tukena sote-Suomessa.

EJYn Kansalaistoiminnankeskus
tukee yhdistyksiä ja vapaaehtoistoiminnan järjestäjiä tuomalla toimijoita yhteisen pöydän ääreen kehittämään toimintaa ja jakamaan osaamista. Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa edullisia toimisto- ja kokoustiloja, tulostus-, kopiointi- ja Järjestöhotellipalvelua sekä ylläpitää uusimaalaiset.fi -verkkopalvelua.

Keikka-apu
tarjoaa vapaaehtoisapua Espoolaisille kotona asuville ikäihmisille.

OLKA®
OLKA koordinoi järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa HUSin sairaaloissa ja johtaa HUSin kanssa kansallista OLKA-verkostoa. OLKA-toiminta yhdistää potilasjärjestöjen osaamisen osaksi potilaan palvelukokonaisuutta. OLKA jatkaa Vertaisresepti-hankkeen (2011-2016) toimintaa.