EJY  »  Mikä EJY on?  »  Mitä teemme  »  EJYn Kansalaistoiminnankeskus

EJYn Kansalaistoiminnankeskus

EJYn Kansalaistoiminnankeskus on Espoon Tapiolassa sijaitseva Yhteiskäyttötila ja toiminta- sekä tapahtumakeskus, joka yhdistää kansalaiset ja yhteisöt. Seuraa meitä myös Facebookissa.

Kansalaistoiminnankeskus toimii avoimena kohtaamispaikkana, koulutus-, kokous- ja informaatiokeskuksena sekä järjestötalona. Kansalaistoiminnankeskusta käyttävät kansalaiset, järjestöt, viranomaiset ja yritykset.

Kansalaistoiminnankeskus ylläpitää tiloja, joita on mahdollista varata käyttöön päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin aikavälillä klo 9.00-21.00. Keskuksen tilat ovat esteettömät ja varustettu osittain induktiosilmukoin. Huom. Tilojen ilta- ja viikonloppukäyttö on omatoimista. Aulapalvelu neuvoo tilavaraajaa tilojen käytössä. Käythän kuittaamassa avaimen käyttöösi ennen tilaisuutesi alkua Kansalaistoiminnankeskuksen aulapalvelusta aukioloaikoina.

Kansalaistoiminnankeskus tarjoaa erityisesti järjestöille toimintansa tueksi tila- ja toimistopalveluita, kuten tulostus- ja kopiointipalveluja, postituspalveluja sekä pienmateriaalien lukollista säilytyspalvelua, jotta järjestöjen toiminta kohdistuisi tehokkaasti eniten apua tarvitseviin. Keskus kokoaa yhdistystoimijoita saman katon alle. Kansalaisilla on mahdollisuus järjestää keskuksessa tilaisuuksia ja tapahtumia.

Kasvomaskien jakelupiste

Maksuttomien kasvomaskien jakelu vähävaraisille espoolaisille alkoi Kansalaistoiminnankeskuksessa ma 17.8.2020. Jaamme maskeja vähävaraisille espoolaisille ma-pe klo 10-15. Olemme liikkeellä luottamukseen perustuvassa mallissa, jossa vähävaraisuutta ei tarvitse todistaa maskien jakelupisteissä. Tietoa ja ohjeita koronaviruksesta on saatavilla erikielisillä esitteillä.

Korona-ajan hygieniaohjeistukset

 • Älä tule sairaana Kansalaistoiminnankeskukseen
 • Suosittelemme käyttämään kasvomaskia
 • Huolehdi käsihygienista
 • Aivasta ja yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
 • Noudata turvavälejä (2 m)

Mitä teemme? 

Tukea elämän eri vaiheissa EJYn Kansalaistoiminnankeskuksessa toimivilta yhteisöiltä:
Keskuksessa toimii EJYn lisäksi muita järjestötoimijoita, jotka tarjoavat monimuotoista tukea elämän eri vaiheissa. Osalla yhdistyksistä on myös vapaaehtoistehtäviä, joihin voit osallistua. 

Tutustu yhdistyksien ja yrityksien toimintaan: 

 1. Allergia- ja Astmayhdistys Espoo ja Länsi-Uusimaa ry
 2. Espoon ja Kauniaisten Muistiyhdistys ry 
 3. Espoon ja Kauniaisten Omaishoitajat ja Läheiset ry
 4. Espoon Kuuloyhdistys ry
 5. Espoon Sydänyhdistys ry
 6. Espoon Viittomakieliset ry
 7. Indcare Oy
 8. Mirsal ry
 9. SPR Tapiolan osasto

Etsi lisää kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa Uusimaalaiset-palvelusta. 

Yhteystiedot:
EJYn Kansalaistoiminnankeskuksen aulapalvelu (avoinna: ma-pe 9-16)
Kauppamiehentie 6, 02100 Espoo
050 410 2555
toimisto@ejy.fi