EJY  »  Mikä EJY on?  »  Yhteistyökumppanuutta ja ostopalvelua

Yhteistyökumppanuutta ja ostopalvelua

EJY ry tekee yhteistyötä useiden eri tahojen ja verkostojen kanssa. Yhteistyössä on voimaa ja olemme avoimia myös uusille ehdotuksille yhteistyön ja esim. hankeyhteistyön merkeissä.

Yhdistyksesi voi liittyvä EJY ry:n jäseneksi, henkilö tai yhteisö kannattajajäseneksi. Jäsenyydestä ja sen tuomista eduista voit lukea lisää täältä.

Espoon vapaaehtoisverkosto on vapaaehtoistoimintaa järjestävien yhteisöjen yhteistyön foorumi ja verkosto, jossa opitaan toisilta, verkostoidutaan sekä kehitetään ja järjestetään yhteistä toimintaa. Lue lisää täältä. 

Kumppanuushautomo on maahanmuuttajajärjestöjen ja muiden kotoutumista edistävien toimijoiden verkosto Espoossa. Toiminnassamme on mukana mm. yhdistyksiä, kaupungin toimialoja, oppilaitoksia sekä seurakuntia ja muita uskonnollisia yhteisöjä. Sparraamme yhdistystoiminnan arjessa ja kehittämisessä sekä mahdollistamme yhteistyötä eri tahojen välille.  

Uusimaalaiset-palvelu kokoaa Uudellamaalla toimivaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa yhteen paikkaan. Palvelu tukee yhteisöjen ja ei-kaupallisten yritysten toiminnan, tapahtumien vapaaehtoistyön löytämistä ja viestintää. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta. www.uusimaalaiset.fi