HyTe  »  HyTe tarjoaa tukea  »  Kohti työelämää

Kohti työelämää

HyTellä on pitkä ja monipuolinen kokemus työnhakuun ja  työntekoon liittyvästä  toiminnasta.

Työpaikan hankinta ja paluu työelämään voi joskus kestää pidempään, kun on itse ajatellut. Reitti työelämään voi kulkea myös työharjoittelun tai palkkatukityön kautta. Myös osallistuminen vapaaehtoistoimintaan voi auttaa työpaikan hankinnassa. Iloinen mieli, oman hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja ruokavalion avulla ja kielitaidon vahvistaminen antavat voimia työnhankintaan ja työelämässä jaksamiseen.

Avain työhön -projekti tukee ja auttaa kohderyhmään kuuluvia työnhakija -asiakkaita löytämään yksilöllisiä ja tuettuja polkuja kohti avoimia työmarkkinoita. Projektin asiakaskohderyhmänä ovat koronaviruksen takia työttömäksi jääneet, yli 55-vuotiaat tai henkilöt, joiden työttömyys uhkaa pitkittyä.

GRADUS -projekti on ESR-rahoitteinen työllistämisprojekti. Projektia hallinnoivat HyTe ry ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy. GRADUS tarjoaa yksilöllistä tukea espoolaisille työnhakijoille. Projektin kohderyhmänä ovat vaikeassa työmarkkina-asemassa olevat työnhakija-asiakkaat.

Iloa arkeentoimintaryhmät on suunnattu työelämän ulkopuolella oleville maahanmuuttajanaisille, sekä korkeasti koulutetuille työnhakijoille. Ryhmissä keskitytään työ- ja toimintakyvyn vahvistamiseen ja arjen hyvinvoinnin lisäämiseen positiivisen itsetutkiskelun, vertaistuen, taiteen ja kulttuurin sekä liikunnan voimin. Työelämävalmiuksia lisätään tunnistamalla omaa osaamista ja vahvuuksia sekä tutustumalla työelämään suuntaaviin mahdollisuuksiin.

Ole yhteyksissä meihin!

Tilaa HyTe ry:n uutiskirje

Haluatko tietää lisää järjestötoiminnasta Uudellamaalla?