EJY  »  EJY tarjoaa tukea  »  Kohti työelämää

Kohti työelämää

EJYllä on pitkä ja monipuolinen kokemus työnhakuun ja  työntekoon liittyvästä  toiminnasta.

Työpaikan hankinta ja paluu työelämään voi joskus kestää pidempään, kun on itse ajatellut. Reitti työelämään voi kulkea myös työharjoittelun tai palkkatukityön kautta. Myös osallistuminen vapaaehtoistoimintaan voi auttaa työpaikan hankinnassa. Iloinen mieli, oman hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja ruokavalion avulla ja kielitaidon vahvistaminen antavat voimia työnhankintaan ja työelämässä jaksamiseen.

Iloa arkeen – toimintaryhmät  on suunnattu työelämän ulkopuolella oleville maahanmuuttajanaisille, sekä korkeastikoulutetuille työnhakijoille.  Ryhmissä keskitytään arjen hyvinvoinnin lisäämiseen kulttuurin, taiteen ja liikunnan voimin. Ryhmät vierailevat useissa eri paikoissa.
Ota yhteyttä Iloa arkeen

Avain työhön – projekti tukee ja auttaa kohderyhmään kuuluvia työnhakija -asiakkaita löytämään yksilöllisiä ja tuettuja polkuja kohti avoimia työmarkkinoita. Projektin asiakaskohderyhmänä ovat pitkään työttömänä olleet, maahanmuuttajat, osatyökykyiset ja yleisimmin vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevat työnhakijat.
Ota yhteyttä Avain työhön