EJY  »  EJY tarjoaa tukea  »  Tukea yhdistyksille

Tukea yhdistyksille

Tule osaksi EJYn jäsenjärjestöjen yhteisöä! 

EJYllä on yli 80 jäsenjärjestöä, joiden toimintaa Kansalaistoiminnankeskus tukee. Voitte liittyä jäseneksi tästä.  

Tukea vapaaehtoistoiminnan koordinointiin 

Espoon Valikkoverkosto (ent. Vapaaehtoisverkosto) on yli sadan yhteisön foorumi, joka kokoaa yhteen vapaaehtoistoimintaa organisoivia tahoja kolmannelta sektorilta, Espoon kaupungilta ja seurakunnista. Verkoston toiminnan tavoitteena on lisätä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden osaamista ja vertaistukea, edistää toimintaa organisoivien yhteisöjen yhteistyötä ja lisätä vapaaehtoistoiminnan näkyvyyttä sekä kehittää toimintatapoja.  Verkosto tekee yhteistyötä Espoon kaupungin ja vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaorganisaatioiden kanssa. Lue lisää täältä.

Verkostoitumista ja yhteistyön mahdollisuuksia kotoutumisen parissa 

Kumppanuushautomo on maahanmuuttajajärjestöjen ja muiden kotoutumista edistävien toimijoiden verkosto Espoossa. Toiminnassamme on mukana mm. yhdistyksiä, kaupungin toimialoja, oppilaitoksia sekä seurakuntia ja muita uskonnollisia yhteisöjä. Sparraamme yhdistystoiminnan arjessa ja kehittämisessä sekä mahdollistamme yhteistyötä eri tahojen välille.  

Uusimaalaiset-verkkopalvelu: lisää näkyvyyttä yhdistyksille 

Uusimaalaiset-palvelu kokoaa Uudellamaalla toimivaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa yhteen paikkaan. Palvelu tukee yhteisöjen ja ei-kaupallisten yritysten toiminnan, tapahtumien vapaaehtoistyön löytämistä ja viestintää. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta. www.uusimaalaiset.fi 

Tiloja toiminnan järjestämiseen sekä muut palvelut 

Kansalaistoiminnankeskuksessa voit järjestää yhdistyksenne kokouksia, ryhmätoimintaa ja muita tilaisuuksia. Lisäksi voit hyödyntää muita palvelujamme, kuten kopiointia, tulostusta ja postitusta sekä aineiston säilytykseen tarkoitettua järjestöhotellia. Lue lisää täältä.

Järjestöjen sote-muutostuki

Järjestöjen sote-muutostuki tekee työtä, että sote-uudistuksen jälkeenkin jokaiselle löytyy joku, joka tukee, välittää ja edistää hyvää oloa. Tavoitteena vahvat järjestöt ihmisen tukena sote-Suomessa.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistus muuttaa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Muuttuvassa toimintaympäristössä sosiaali- ja terveysjärjestöjen on asemoiduttava uudella tavalla, kun kuntien rinnalle syntyy sote-palveluista ja pelastustoimesta vastaavia hyvinvointialueita. Järjestöjen sote-muutostukikokonaisuus tukee sote-järjestöjen osallistumista tulevaisuuden sote-keskusten ja alueellisten rakenneuudistusten valmisteluun sekä toimeenpanoon. Lue lisää täältä.