EJY  »  Toimintaa & tukea  »  Tukea yhdistyksille

Tukea yhdistyksille

Tule osaksi EJYn jäsenjärjestöjen yhteisöä! 

EJYllä on yli 80 jäsenjärjestöä, joiden toimintaa Kansalaistoiminnankeskus tukee. Voitte liittyä jäseneksi tästä.  

Tukea vapaaehtoistoiminnan koordinointiin 

Espoon vapaaehtoisverkosto on vapaaehtoistoimintaa järjestävien yhteisöjen yhteistyön foorumi ja verkosto, jossa opitaan toisilta, verkostoidutaan sekä kehitetään ja järjestetään yhteistä toimintaa. Lue lisää täältä. 

Verkostoitumista ja yhteistyön mahdollisuuksia kotoutumisen parissa 

Kumppanuushautomo on maahanmuuttajajärjestöjen ja muiden kotoutumista edistävien toimijoiden verkosto Espoossa. Toiminnassamme on mukana mm. yhdistyksiä, kaupungin toimialoja, oppilaitoksia sekä seurakuntia ja muita uskonnollisia yhteisöjä. Sparraamme yhdistystoiminnan arjessa ja kehittämisessä sekä mahdollistamme yhteistyötä eri tahojen välille.  

Uusimaalaiset-verkkopalvelu: lisää näkyvyyttä yhdistyksille 

Uusimaalaiset-palvelu kokoaa Uudellamaalla toimivaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa yhteen paikkaan. Palvelu tukee yhteisöjen ja ei-kaupallisten yritysten toiminnan, tapahtumien vapaaehtoistyön löytämistä ja viestintää. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta. www.uusimaalaiset.fi 

Tiloja toiminnan järjestämiseen sekä muut palvelut 

Kansalaistoiminnankeskuksessa voit järjestää yhdistyksenne kokouksia, ryhmätoimintaa ja muita tilaisuuksia. Lisäksi voit hyödyntää muita palvelujamme, kuten kopiointia, tulostusta ja postitusta sekä aineiston säilytykseen tarkoitettua järjestöhotellia. Lue lisää täältä.